Hometrainers Er zijn 6 producten

Hometrainers
 • Beschermmat (Onderlegmat) 70x100cm

  Beschermmat (Onderlegmat) 70x100cm

  Beschermmat (Onderlegmat) 70x100cm Deze nieuwe speciale onderlegmatten zijn geschikt voor alle soorten fitnessapparatuur.  

  Beschermmat (Onderlegmat) 70x100cm Deze nieuwe speciale onderlegmatten zijn...

  Beschermmat (Onderlegmat) 70x100cm Deze nieuwe speciale onderlegmatten zijn geschikt voor alle soorten fitnessapparatuur.  

  € 24,95

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Tunturi Cardio Fit B40 - lage instap

  Hometrainer Tunturi Cardio Fit B40 - lage instap

  Extra comfortabel fietsen op een hometrainer? Dat kan: met de Tunturi Cardio Fit B40 haal je je ideale trainingspartner in huis om je conditie op peil te houden, gewicht te verliezen of te revalideren na een blessure. Opstappen gaat moeiteloos dankzij de lage instap.

  Extra comfortabel fietsen op een hometrainer? Dat kan: met de Tunturi Cardio Fit B40...

  Extra comfortabel fietsen op een hometrainer? Dat kan: met de Tunturi Cardio Fit B40 haal je je ideale trainingspartner in huis om je conditie op peil te houden, gewicht te...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 399,00 € 349,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer TechnoLife HT-Vision

  Hometrainer TechnoLife HT-Vision

  TechnoLife staat al jaren bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook met de HT-Vision laat TechnoLife weer zien te beschikken over een kwalitatief geweldige hometrainer met een modern en elegant design.

  TechnoLife staat al jaren bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook met de...

  TechnoLife staat al jaren bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook met de HT-Vision laat TechnoLife weer zien te beschikken over een kwalitatief geweldige hometrainer...

  € 799,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Tunturi Performance E60

  Hometrainer Tunturi Performance E60

  De hometrainer Tunturi Performance E60 Ergometer is een topper uit de nieuwe Tunturi-reeks. Zijn comfortabel en sportief multi-grip stuur zorgen ervoor dat je lange trainingen kan afleggen met deze hometrainer.  Bergop rijden gedurende kilometers vormt geen enkel probleem voor deze vrij robuuste hometrainer met een 14 kg zwaar vliegwiel en een weerstand van maar liefst 440 Watt.

  De hometrainer Tunturi Performance E60 Ergometer is een topper uit de nieuwe...

  De hometrainer Tunturi Performance E60 Ergometer is een topper uit de nieuwe Tunturi-reeks. Zijn comfortabel en sportief multi-grip stuur zorgen ervoor dat je lange trainingen...

  € 969,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Tunturi E60 Media

  Hometrainer Tunturi E60 Media

  Dit model wordt gekenmerkt door de nieuwe 10cm grote display in fullcolor. Met vele programma's en functies biedt dit Tunturi model vele mogelijkheden voor een motiverende training.   

  Dit model wordt gekenmerkt door de nieuwe 10cm grote display in fullcolor. Met...

  Dit model wordt gekenmerkt door de nieuwe 10cm grote display in fullcolor. Met vele programma's en functies biedt dit Tunturi model vele mogelijkheden voor een motiverende...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 1.799,00 € 1.249,00

  bestellen
  Bekijken
 • Hometrainer Sportsart 5005H (KLEUR WIT/GRIJS)

  Hometrainer Sportsart 5005H (KLEUR WIT/GRIJS) -...

  Hometrainer Sportsart 5005H (KLEUR WIT)Professioneel Sportschool model Alleen verkrijgbaar in de kleur wit/grijs, vandaar afgeprijsd

  Hometrainer Sportsart 5005H (KLEUR WIT)Professioneel Sportschool model Alleen...

  Hometrainer Sportsart 5005H (KLEUR WIT)Professioneel Sportschool model Alleen verkrijgbaar in de kleur wit/grijs, vandaar afgeprijsd

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 1.999,00 € 1.299,00

  bestellen
  Bekijken

Wanneer u een hometrainer wilt kopen bent u beslist het beste uit bij Fitness-Import. Wij hebben een groot en uitgebreid assortiment met een eigen werkplaats voor snelle service. Ook bieden wij u een goede service wat betreft garantie.

Binnen in beweging met een fijne hometrainer!De hometrainer is een vertrouwd en bekend fitnessapparaat voor de meeste mensen. U kunt eenvoudig op uw eigen niveau trainen. Zo is het voor jong en oud de ideale manier om aan de conditie te werken of om te revalideren na een operatie. De hometrainer is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. Relatief gezien zijn het ook erg gunstig geprezen apparaten. De verschillen tussen modellen hometrainers variëren nogal. Het verschil zit ‘m dan vaak in het remsysteem, aandrijfsysteem en de weergaven op de computer.
Ook is de hometrainer vaak in te stellen naar de wensen van de gebruiker. Zo kan eigenlijk altijd het zadel omhoog en omlaag geplaatst worden voor de ideale zit positie. Ook kan het stuur vaak omhoog of omlaag gezet worden, zodat ook daar de juiste positie op ingenomen kan worden.

Hometrainer met computer:Bij een hometrainer met computer kunt u ook altijd een overzicht van al uw trainingsresultaten zien.
Hieronder vind u een aantal specificaties die u kunt aflezen op bijna alle displays van onze hometrainers

- Tijd: De tijd hoe lang u een training volgt of met een programma bezig bent.
- Snelheid: Weergave hoe snel u fietst (km/h= kilometers per uur).
- Rotaties: Aantal rotaties die u maakt (RPM= Rotaties per minuut).
- Afstand: Weergave van trainingsafstand of totale afstand.
- Calorieverbruik: Het aantal verbruikte calorieën per training.
- Weerstand: De gekozen of geprogrammeerde weerstand.
- Hartslag: Door middel van borstband, elektrodes of grepen kan de hartslag gemeten worden tijdens het trainen.

Twijfel dus niet langer en bestel direct uw hometrainer!

 
Meer