Loopbanden Er zijn 12 producten

Loopbanden
 • Loopband EcoRun Cadence

  Loopband EcoRun Cadence

  Het samenspel tussen technologie en milieu weerspiegelt zich in de EcoRun Cadence. Met deze energiezuinige motor bent u zeker van een gereduceerd energieverbruik.

  Het samenspel tussen technologie en milieu weerspiegelt zich in de EcoRun Cadence. Met...

  Het samenspel tussen technologie en milieu weerspiegelt zich in de EcoRun Cadence. Met deze energiezuinige motor bent u zeker van een gereduceerd energieverbruik.

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 799,00 € 599,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Weslo Cadence 21.0

  Loopband Weslo Cadence 21.0

  De Ultieme Helling Workout Snellere resultaten in minder tijd met de Weslo® Cadence 21.0 loopband. Met de 8 bijgeleverde programma's pakt u het gehele lichaam aan door middel van een combinatie van cardio en kracht training. Stap op de loopband om uw hartslag te versnellen en uw spieren te verbreden. 

  De Ultieme Helling Workout Snellere resultaten in minder tijd met de Weslo® Cadence...

  De Ultieme Helling Workout Snellere resultaten in minder tijd met de Weslo® Cadence 21.0 loopband. Met de 8 bijgeleverde programma's pakt u het gehele lichaam aan door middel...

  € 649,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Joy Sport Marathon

  De Joy Sport Marathon is een grote en robuuste loopband voor thuis! Met een topsnelheid van maar liefst 20 kilometer per uur en een automatische hellingshoek van 20% biedt dit toestel volwaardige trainingsmogelijkheden, ook voor getrainde lopers!

  De Joy Sport Marathon is een grote en robuuste loopband voor thuis! Met een topsnelheid...

  De Joy Sport Marathon is een grote en robuuste loopband voor thuis! Met een topsnelheid van maar liefst 20 kilometer per uur en een automatische hellingshoek van 20% biedt dit...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 1.299,00 € 999,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Joy Sport Performance

  De topper uit de Performance series is de Joy Sport Performance. Wat meteen in het oog springt als we deze loopband bekijken is de uiterst sterke frame constructie, die ervoor zorgt dat de loopband niet mee trilt gedurende uw training.  

  De topper uit de Performance series is de Joy Sport Performance. Wat meteen in...

  De topper uit de Performance series is de Joy Sport Performance. Wat meteen in het oog springt als we deze loopband bekijken is de uiterst sterke frame constructie, die...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 1.699,00 € 1.499,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband BelgaSport Control

  Loopband BelgaSport Control

  De topper uit de BelgaSport serie is de BelgaSport Control. Wat meteen in het oog springt als we deze loopband bekijken is de uiterst robuuste frame constructie. Het stalen frame is zeer zwaar, wat ervoor zorgt dat de loopband niet mee trilt gedurende uw training. Doordat de BelgaSport Control zo sterk en zwaar is in zijn constructie is deze toch opklapbaar.

  De topper uit de BelgaSport serie is de BelgaSport Control. Wat meteen in het oog...

  De topper uit de BelgaSport serie is de BelgaSport Control. Wat meteen in het oog springt als we deze loopband bekijken is de uiterst robuuste frame constructie. Het stalen...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 1.899,00 € 1.699,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband ProRun 935ZLT

  Loopband ProRun 935 ZLT

  Met de loopband ProRun 935 ZLT kan iedereen thuis genieten van een hardlooptraining. Dankzij de krachtige 3,5 hp motor en de snelle snelheid en helling instellingen. Met "Digital Speed" verandert u de snelheid met één druk op de knop tussen de 0 en 20 kilometer per uur.

  Met de loopband ProRun 935 ZLT kan iedereen thuis genieten van een hardlooptraining....

  Met de loopband ProRun 935 ZLT kan iedereen thuis genieten van een hardlooptraining. Dankzij de krachtige 3,5 hp motor en de snelle snelheid en helling instellingen. Met...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 1.899,00 € 1.699,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Sole F-84 (USA Engineering)

  De Sole F84 loopband staat bekend als een van de best gewaardeerde loopbanden van Amerikaanse afkomst. Deze loopband is gebouwd onder supervision van Amerikaanse ingenieurs.De Sole F84 bevat alle specificaties van de lichtere Sole F83 en heeft de hoogste PK motor die Sole kan bieden. Een krachtige 3.50 PK continu vermogen, die ongeëvenaard is.

  De Sole F84 loopband staat bekend als een van de best gewaardeerde loopbanden van...

  De Sole F84 loopband staat bekend als een van de best gewaardeerde loopbanden van Amerikaanse afkomst. Deze loopband is gebouwd onder supervision van Amerikaanse ingenieurs.De...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 2.699,00 € 1.799,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Joy Sport Life Fit

  Loopband Joy Sport Life Fit I-Run

  De Joy Sport Life Fit I-Run is een zeer gunstig geprijsde semiprofessionele loopband. Om te beginnen beschikt deze loopband over een sterke motor, deze motor is maar met één doel ontwikkeld en dat is power.

  De Joy Sport Life Fit I-Run is een zeer gunstig geprijsde semiprofessionele loopband....

  De Joy Sport Life Fit I-Run is een zeer gunstig geprijsde semiprofessionele loopband. Om te beginnen beschikt deze loopband over een sterke motor, deze motor is maar met één...

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 2.599,00 € 1.899,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband SportsArt 3007

  Loopband SportsArt 3007

  Professionele elektrische loopband ideaal voor fitnesscentra. Ingebouwde polar hartslag meter. Diverse programma's: vetverbranding, conditie, interval, automatisch instelbaar hoogteverschil. Digitaal afleesbaar: calorieverbruik, tijd, afstand, hartslag, snelheid 0-18 KM/H, demping loopplaat, noodstop, max gewicht gebruiker 150 KG

  Professionele elektrische loopband ideaal voor fitnesscentra. Ingebouwde polar hartslag...

  Professionele elektrische loopband ideaal voor fitnesscentra. Ingebouwde polar hartslag meter. Diverse programma's: vetverbranding, conditie, interval, automatisch instelbaar...

  € 3.570,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Joy Sport Elite

  Loopband Joy Sport Elite

  Continu 3.0 PK. Max. Power 4.6 PKGeruisloze AC motor220V,50/60HZSnelheid:1.6-20km/hHellingshoek: 0% tot 15%Met extra ingebouwde zuurstof ventilator.

  Continu 3.0 PK. Max. Power 4.6 PKGeruisloze AC...

  Continu 3.0 PK. Max. Power 4.6 PKGeruisloze AC motor220V,50/60HZSnelheid:1.6-20km/hHellingshoek: 0% tot 15%Met extra ingebouwde zuurstof ventilator.

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 3.999,00 € 3.795,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Joy Sport Inspire
  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 4.499,00 € 3.999,00

  bestellen
  Bekijken
 • Loopband Joy Sport Master

  Loopband Joy Sport Master

  Continu 4.0 PK. Max. Power 6 PKGeruisloze AC motor220V,50/60HZSnelheid:1.6-20km/h

  Continu 4.0 PK. Max. Power 6 PKGeruisloze AC motor220V,50/60HZSnelheid:1.6-20km/h

  Continu 4.0 PK. Max. Power 6 PKGeruisloze AC motor220V,50/60HZSnelheid:1.6-20km/h

  In prijs verlaagd! Adviesprijs € 6.999,00 € 6.495,00

  bestellen
  Bekijken

De loopband staat op de eerste plaats in het lijstje van favoriete fitnessapparaten voor thuisgebruik.

De loopband zorgt ervoor dat u snel uw conditie kan verbeter of lichaamsvet verbranden. Hier onder vindt u een aantaal belangrijke zaken waarop u moet letten bij het kopen van een loopband.
Lees deze punten aandachtig door, om de juiste keus te maken bij het aanschaffen van uw loopband, veel plezier het het trainen op uw loopband.

Comfortabel loopvlak van de loopband:
Een goede loopband is te herkennen aan een breed en dus comfortabel loopvlak. Bij een smal loopvlak is de kans groter dat u per ongeluk een misstap maakt en naast de loopband terecht komt. Zeker bij een hogere snelheid kan dit voorkomen. Om het comfort te vergroten beschikken sommige modellen over een zogenaamd schokabsorberend loopvlak. Hierdoor wordt het lopen een stuk minder belastend voor de spieren en gewrichten, waardoor het ook comfortabeler loopt. Dit is zeker fijn als u vaak op de loopband staat en langere afstanden wilt afleggen.

Motoren van de loopband:
Het vermogen van de motor is een belangrijke eigenschap van de loopband. Een sterke motor gaat langer mee, vooral bij lang en intensief trainen. Vaak wordt door de fabrikant aangegeven of het om een geluidsarm type motor gaat. Een goede motor zal bij een hoge snelheid weinig geluidsoverlast veroorzaken. Ideaal als u het fijn vind om op muziek te lopen of gewoon lekker voor de televisie. Ook bent u uw medebewoners niet tot last wanneer u op een geluidsarme loopband traint.

Rollers van de loopband:
Ook een belangrijk onderdeel van de loopband zijn de rollers die de loopband geleiden. Hoe groter de rollers, hoe eenvoudiger de motor een bepaalde snelheid aan kan houden. Het toerental (RPM) wordt namelijk op deze wijze verlaagd. Een bijkomstig voordeel is dat dit slijtage tegen gaat en de loopband dus een langere levensduur heeft.

Instelbare snelheid en hellingshoek van de loopband:
De mogelijkheden en de programma’s van de loopband zullen waarschijnlijk een doorslaggevende rol spelen in uw keuze. Zo is er bijvoorbeeld verschil in het aantal trainingsprogramma’s en de mogelijkheid om een hellingshoek aan te geven. Met een hellingshoek kan de loopband tot een bepaalde hoogte ingesteld worden. Hiermee wordt het lopen in de heuvels gesimuleerd. Verschillende trainingsprogramma’s zijn:

- Cardio
Bij een cardio trainingsprogramma gaat het om de gemeten hartslag. Vaak kan de hartslag gecontrolleerd worden door het vasthouden van de censoren op de loopband. Dit is echter bij een hogere snelheid gevaarlijk. Het is dan aan te raden om één van onze hartslagmeters te gebruiken. Wanneer u aan uw uithoudingsvermogen of figuur wilt werken, zorg er dan voor dat u een constante hartslagwaarde aanhoudt. Met een hogere hartslagwaarde verbetert u uw conditie, een constante lagere hartslagwaarde zorgt ervoor dat u afvalt. Dit houdt dus in dat u een langere tijd op een rustig tempo zal lopen.

- Intervaltraining
Een intervalprogramma is een goede training om uw conditie op pijl te krijgen en te houden. Pieken, waarbij u uw hartslag omhoog brengt, worden afgewisseld met periodes van lagere inspanning. Na elke piek krijgt uw lichaam weer de gelegenheid om te herstellen. Intervaltrainingen kunnen worden uitgevoerd op tijd of op afstand.

- Vetverbranding
Om zo veel mogelijk vet te verliezen is het belangrijk om een langere periode (vanaf 45 minuten) uw hartslag laag en op een constant niveau te houden. Voor deze training is een loopband met een instelbare snelheid en hellingshoek vereist. Het gaat hierbij dus ook niet om de snelheid waarmee u traint, maar vooral om de continuïteit van uw hartslag. Hier gaat dus wel wat meer tijd in zitten, maar het resultaat zal u niet teleur stellen!

Dus twijfel niet langer en bestel direct uw loopband online!

 
Meer