Boksartikelen Er zijn geen producten

Boksartikelen

Boksartikelen
Fitness-Import heeft een breed assortiment boksartikelen. U vind allerlei verschillende producten in ons assortiment met betrekking tot boksen. Hieronder vindt u een lijst met de verschillende boksartikelen en toebehoren.

Bokszakken:
1 van de meest verkochten boksartikelen zijn natuurlijk de bokszakken.
In ons assortiment vindt u bokszakken met verschillende afmetingen. Deze zijn prima geschikt voor thuis gebruik. We hebben de bokszakken in verschillende maten:
- 120 cm
- 150 cm
- 180 cm
Deze zakken zijn gevuld met samengeperste lappen stof, waardoor u niet tegen een zandzak staat te stoten of trappen. De bokszakken zijn ook voorzien van een 4 punts ophangketting, zodat deze eenvoudig opgehangen kunnen worden.

Bescherming:
Goede bescherming is uiteraard erg belangrijk bij vechtsport. Daarom bieden wij u ook de volgende beschermingen aan:
- Handwrap
- Bitje
- Been & scheenbeschermers
- Hoofdbescherming
Al onze beschermingsartikelen bieden u de bescherming die nodig is om uw vechtsport uit te oefenen.

Handschoenen:
Natuurlijk zijn de handschoenen om mee te stoten ook erg belangrijk. Er is namelijk een groot verschil in handschoenen om gewoon mee te sparren of  handschoenen die u gebruikt tegen een bokszak. Ook bieden wij u handpads aan zodat u samen met een partner kan oefenen op stoten en trappen.

Kickboks broekjes:
Omdat boksen door allerlei verschillende mensen wordt gedaan, hebben wij een uitgebreid assortiment broekjes. Zo hebben we broekjes met verschillende vlaggen van landen erop. Denk hierbij aan de Turkse of Marokkaanse opdruk. Ook hebben we gewoon neutrale broekjes met gewone kleuren in ons assortiment boksartikelen.

Dus twijfel niet langer en bestel direct uw boksartikelen!

 
Meer