Loopband ProRun 935 ZLT

Loopband ProRun 935 ZLT

Loopband ProRun 935 ZLT

Met de loopband ProRun 935 ZLT kan iedereen thuis genieten van een hardlooptraining. Dankzij de krachtige 3,5 hp motor en de snelle snelheid en helling instellingen. Met "Digital Speed" verandert u de snelheid met één druk op de knop tussen de 0 en 20 kilometer per uur.

Adviesprijs € 1.899,00 Speciale prijs: € 1.699,00

Bestellen

Data Sheet

Loopbanden
Vermogen motor 3.5 PK
Breedte loopoppervlak 48 CM
Opklapbaar
Type lagers Industrielagers
Garantie 1 Jaar
Garantie aan huis
Gebruik Thuis
Borstband mogelijkheid
Waterpas afstelbaar
Transportwieltjes
Type Display Full Color LCD
Snelheid 1.0 - 20 km/u
Hellingshoek 0 - 20 %
Schok absorptie
Belastbaar gewicht 160KG

Meer informatie

Met de loopband ProRun 935 ZLT kan iedereen thuis genieten van een hardlooptraining. Dankzij de krachtige 3,5 hp motor en de snelle snelheid en helling instellingen. Met "Digital Speed" verandert u de snelheid met één druk op de knop tussen de 0 en 20 kilometer per uur. En de "Digital Quick Incline" doet hetzelfde voor de hellingshoek: meteen schakelen tussen de 0 en 20%. Nooit meer een vertraging tijdens uw oefeningen omdat u uw instellingen moet goed zetten. 

De ProRun 935 ZLT loopband heeft 15 programma's; 10 daarvan zijn prestatie gerichte programma's en de andere 5 zijn bedoeld om calorieën te verbranden en af te vallen. Elk van deze programma's loopt comfortabel dankzij de schokdempers die de impact op uw gewrichten met ongeveer 15% verminderen. Dit reduceert de belasting en maakt het lopen een stuk comfortabeler. 

Uw hartslag wordt gemeten door de speciale handgrepen of door de optionele borstband en bekijk de resultaten op de grote LCD monitor met blauwe achtergrond verlichting. Hier ziet u ook de snelheid, tijd, afstand, calorie verbruik en de hellingshoek. En twee ingebouwde speakers om uw eigen muziek te beluisteren.

 • Reviews (0)
 • No customer reviews for the moment.

  Add Review
  hide form
  Rating:
  Name:
  Email:
  Subject:
  Text:
    Captcha
    Add review